Pikkelöity punasipuli
15 minuuttia
•
Pikkelöity punasipuli on maukas lisuke grilliruoan kanssa. Se toimii myös bageleiden täytteiden tai salaatin mukana. Kokeile reseptiä!
Tee näin:
Pikkelöity punasipuli
Vinkki
Voit jättää sitruunamehun pois reseptistä, mutta sitrushedelmien mehu antaa punasipulille sen vaaleanpunaisen värin (kestää noin 1 vuorokausi ennen kuin punasipuli saavuttaa kuvan värin). Sitruunamehu voidaan korvata appelsiini-, klementiini-, lime- tai greippimehulla. Pikkelöity punasipuli säilyy jääkaapissa peitettynä noin 2 viikkoa.
Vinkki
Tee pikkelöidystä punasipulista jouluversio lisäämällä marinadiin kokonaisia mustapippureita ja neilikoita, kardemummansiemeniä ja tähtianista.
Ainekset
Pikkelöity punasipuli
Sokeria (n. 1 dl)
|
85 g |
---|---|
Etikkaa
|
1 dl |
Punasipulia (n. 150 g)
|
2 |
Tuorepuristettua sitruunamehua
|
1 rkl |