Pestolohi

Pestolohi

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Pestolohi on helppo ja nopea kalaruoka, joka saa veden kielelle maukkaan peston ansiosta. Maistuu varmasti koko perheelle.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 600 g lohta fileenä
  • 4 rkl pestoa
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 100 g Castello Daringly Different Monastery -juustoa raasteena

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Jaa lohifilee neljään osaan. Laita lohipalaset voideltuun uunivuokaan. Levitä pestoa lohipalasten pinnalle. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista lohta uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes kala on kypsää. Tarjoa varhaisperunoiden ja salaatin kera.