Ajankohtaista
Reseptit
Tuotteet
Food & Future
Vastuullisuus
Tietoa meistä
Arla
Reseptit
Pestolohi
Pestolohi
25 minuuttia
•
Kommentit
Pestolohi on helppo ja nopea kalaruoka, joka saa veden kielelle maukkaan peston ansiosta. Pestolohi maistuu varmasti koko perheelle!
Tee näin:
Valmista pestolohi aloittamalla uunin kuumentamisesta 225-asteiseksi.
Jaa lohifilee neljään osaan.
Laita lohipalaset voideltuun uunivuokaan. Levitä pestoa lohipalasten pinnalle. Mausta suolalla ja pippurilla.
Ripottele pinnalle juustoraastetta ja pinjansiemeniä.
Paista pestolohi uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes kala on kypsää.
Tarjoa herkullinen pestolohi perunoiden ja salaatin kera.
Valmis!
Ainekset
Lohta fileenä
600 g
Pestoa
4 rkl
Suolaa
Valkopippuria
Castello Wästgöta raasteena
100 g
Pinjansiemeniä
2 rkl
Lisää herkullisia ideoita
Kermainen perunamuusi
(15)
60+ min
Hasselbackan perunat
(15)
Katso myös nämä
15 minuuttia
Tortillapizzat
(14)
60+ min
Kanaa ja rucola-pestoa
(1)
Kaikki reseptit