Pestolohi

Pestolohi

25 minuuttia
Pestolohi on helppo ja nopea kalaruoka, joka saa veden kielelle maukkaan peston ansiosta. Pestolohi maistuu varmasti koko perheelle!

Tee näin:

  • Valmista pestolohi aloittamalla uunin kuumentamisesta 225-asteiseksi.
  • Jaa lohifilee neljään osaan.
  • Laita lohipalaset voideltuun uunivuokaan. Levitä pestoa lohipalasten pinnalle. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Ripottele pinnalle juustoraastetta ja pinjansiemeniä.
  • Paista pestolohi uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes kala on kypsää.
  • Tarjoa herkullinen pestolohi perunoiden ja salaatin kera.
Valmis!

Ainekset

Lohta fileenä
600 g
Pestoa
4 rkl
Suolaa
Valkopippuria
100 g
Pinjansiemeniä
2 rkl
Lisää herkullisia ideoita
Hasselbackan perunat
60+ min
Hasselbackan perunat
(15)