Parsapiiras
2 tuntia
•
Keväinen parsapiiras sopii niin aamupalapöytään kuin brunssille! Maukas parsapiiras juustotäytteellä hurmaa takuulla vieraasi. Kokeile reseptiä!
Tee näin:
Piirastaikina
Vinkki
Kevätsesongin ulkopuolella, voit korvata reseptin vihannekset esim. parsakaalilla, purjolla ja kevyesti keitetyillä porkkanoilla. Leivo parsapiiras pyöreään (n. 22 cm halkaisijaltaan) piirakkavuokaan suorakaiteen muotoisen vuoan sijaan.
Ainekset
Piirastaikina
Vehnäjauhoja (n. 2 dl)
|
120 g |
---|---|
Täysjyvävehnäjauhoja (n. 1 dl)
|
60 g |
Karkeaa suolaa
|
½ tl |
100 g | |
Vettä
|
2 rkl |
Juustotäyte
Apetina® Classic -kuutioita
|
200 g |
---|---|
Kananmunia
|
2 |
1 dl | |
Pippuria myllystä
|
Vihreää parsaa (n. 100 g)
|
8 |
---|---|
Kevätsipuleita
|
n. 150 g |