Paistetut omenat

20 minuuttia Jälkiruoka Naposteltavaa
(1)
Kommentit
Paistetut omenat

Paistetut omenat on syksyn herkullisin jälkiruoka. Tarjoile ihanat paistetut omenat karamellisella maitorahkalla sekä rapeilla kekseillä. Kokeile!

tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/paistetut-omenat/

Ainekset

4 annosta

Paistetut omenat

Omenoita
3
Ingmariini® Juokseva rasvaseosta
2 rkl
Sokeria
2 rkl
Jauhettua kanelia
1 tl

Maitorahkalisuke

Maitorahkaa
250 g
Kondensoitua maitoa
25 g
Mantelikeksiä
½ dl

Tee näin:

Paistetut omenat

  • Kuori ja kuutioi omenat. Paista ne rasvaseoksessa noin 3 minuuttia. Lisää sokeri ja kaneli lopussa.
  • Sekoita yhteen maitorahka sekä karamellisoitu kondensoitu maito. Murskaa keksit pienemmiksi paloiksi.
  • Annostele paistetut omenat tarjoilulautasille. Viimeistele annos karamellisella maitorahkalla sekä murskatuilla kekseillä.
  • Tarjoile paistetut omenat jälkiruokana.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet