Pääsiäisen rahkajälkiruoka

Pääsiäisen rahkajälkiruoka

20 minuuttia
Sitrusrahkasta, kekseistä ja jogurttirusinoista syntyy nopeasti herkullinen pääsiäisherkku – pääsiäisen rahkajälkiruoka!
https://www.arla.fi/reseptit/paasiaisen-rahkajalkiruoka/

Tee näin:

  • Valmista pääsiäisen rahkajälkiruoka vispaamalla ensin kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka ja mausta sokerilla ja vanilliinisokerilla.
  • Pilko jogurttirusinat karkeasti hieman pienemmiksi. Ota osa talteen annosten koristelua varten ja sekoita muut rahkan joukkoon.
  • Murenna kaurakeksit karkeasti veitsellä. Ripottele keksimuruja annosmaljojen pohjalle.
  • Seuraavaan kerrokseen lusikoi rahkaa.
  • Lisää vielä yksi kerros keksimuruja ja rahkaa.
  • Koristele pääsiäisen rahkajälkiruoka-annokset jogurttirusinoilla ja raastetulla appelsiininkuorella.
Valmis!
Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija!

Ainekset

2 dl
200 g
Sokeria
½ dl
Vaniljasokeria
2 tl
Suklaacookieita
n. 200 g
Jogurttirusinoita
½ dl
Appelsiini
½
Lisää herkullisia ideoita