Mustikkainen juustokakku - Reseptit - Arla
Mustikkainen juustokakku

Mustikkainen juustokakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(115)

Tämä ihana juustokakku saa makua mustikoista ja kardemummasta! Kakusta riittää myös useammalle herkkusuulle.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 24 palaa

Pohja

Täyte

Koristeluun

  • tuoreita mustikoita

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Hienonna keksit mahdollisimman hienoksi jauheeksi. Lisää sokeri, kardemumma ja sulatettu voi. Painele keksiseos leivinpaperilla vuorattuun n. 35 cm x 35 cm vuokaan (esim. uunipelti) ja laita kylmään odottamaan.
2. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Kuumenna marjat kattilassa ja sekoita tasaiseksi soseeksi. Anna kiehahtaa. Poista kattila liedeltä ja lisää liivatteet.
3. Vatkaa yhteen tuorejuusto, jogurtti, sokerit ja huoneenlämpöinen mustikkasose. Levitä täyte tasaisesti vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia, mieluiten yön ylitse.
4. Leikkaa kakku ruuduiksi ja koristele tuoreilla mustikoilla.

Vinkki

Helpoiten teet pohjan monitoimikoneella!