Maukas Apetina-pasta

Maukas Apetina-pasta

Maukas ja täyteläinen Apetina-pasta on helppo valmistaa ja maistuu aina.
Arvioi (3)

Minun arvosanani

Maukas Apetina-pasta

Maukas ja täyteläinen Apetina-pasta on helppo valmistaa ja maistuu aina.

Annoslukumäärä
  • 400 g pastaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl Arla Ingmariinia
  • 4 rkl persiljaa hienonnettuna
  • 4 rkl minttua hienonnettuna
  • ½ tl mustapippuria myllystä
  • ½ tl yrttisuolaa
  • 1 pkt (200 g) Arla Apetina juustoa
  • 250 g (1 rasia) kirsikkatomaatteja

Koristeluun

  • muutamia mintunlehtiä

Ohjeet

Kuumenna pastan keitinvesi ja mausta suolalla (1 l vettä/1 rkl suolaa). Lisää pasta kiehuvaan veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta, ota pari desilitraa keitinvettä talteen. Pane pasta takaisin kattilaan. Hienonna valkosipulinkynnet ja kuullota rasvassa pannulla. Lisää kuullotettu valkosipuli, persilja ja minttu pastan joukkoon kattilaan. Lisää talteen otettua lientä ja mausta pippurilla sekä tarvittaessa suolalla. Sekoita pastan joukkoon kuutioitu feta ja halkaistut tomaatit. Sekoita hyvin, koristele mintunlehdillä ja tarjoa heti. VINKKI! Lisää halutessasi pastan joukkoon purkillinen kuumennettua Arla keittiö ruokakermaa. Mausta pasta lisäksi hienonnetulla, punaisella chilillä.