Maukas Apetina-pasta

Maukas Apetina-pasta

25 minuuttia
Täyteläinen ja maukas Apetina-pasta on herkullinen, välimeren makumaailmoja esittelevä pasta, joka on helppo valmistaa. Kokeile reseptiä!

Tee näin:

Maukas Apetina-pasta
  • Valmista Apetina-pasta kuumentamalla ensin pastan keitinvesi ja mausta suolalla (1 l vettä/1 rkl suolaa). Lisää pasta kiehuvaan veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Valuta, ota pari desilitraa keitinvettä talteen. Pane pasta takaisin kattilaan.
  • Hienonna valkosipulinkynnet ja kuullota rasvassa pannulla. Lisää joukkoon parsa paloina kypsenemään. Lisää kuullotettu valkosipuli, persilja ja minttu pastan joukkoon kattilaan.
  • Lisää talteen otettua lientä ja mausta pippurilla sekä tarvittaessa suolalla.
  • Sekoita pastan joukkoon kuutioitu feta ja halkaistut tomaatit. Sekoita pasta hyvin, koristele mintunlehdillä ja tarjoa heti.
Valmis!
Vinkki

Lisää halutessasi pastan joukkoon purkillinen kuumennettua Arla keittiö ruokakermaa. Mausta pasta lisäksi hienonnetulla, punaisella chilillä.

Ainekset

Pasta
400 g
Valkosipulinkynsiä
2
3 rkl
Persiljaa hienonnettuna
4 rkl
Minttua hienonnettuna
4 rkl
Mustapippuria myllystä
½ tl
Yrttisuolaa
½ tl
1 pkt
(1 rasia) kirsikkatomaatteja
250 g
Parsaa
1 nippu
Koristeluun
Muutamia mintunlehtiä
Lisää herkullisia ideoita
Pestopasta
30 minuuttia
Pestopasta
(15)