Punajuuripasta & Apetina -vaahto
1 tunti
•
Punajuuripasta ja Apetina -vaahto yhdistävät punajuuret, timjamin, valkosipulin ja kermaisuutta tuovan parmesaanin sekä Arla Lempi Crème fraichen maukkaasti.
Tee näin:
Apetina -vaahto
Punajuuripasta
Ainekset
Keskikokoista punajuurta puhdistettuna ja halkaistuna kuuteen eri osaan
|
5- 6 |
---|---|
Oliiviöljyä (osan öljystä voit ottaa Apetina-purkista)
|
1 dl |
Timjamia
|
5- 6 oksaa |
Valkosipulinkynsiä
|
3 |
Tummaa balsamicoa
|
3 rkl |
Raastettua parmesaania ja halutessa ripoteltuna valmiin pastan päälle
|
2 dl |
Kana- tai kasvisfondia
|
2 dl |
1 dl | |
Sokeria
|
1 tl |
Pastaa esim. spagettia
|
n. 400 - 500 g |
Suolaa
|
|
Mustapippuria
|
|
Timjamia koristeluun
|
Apetina-vaahto
2 dl | |
Apetina® Kuutioita öljyssä öljyssä
|
275 g |