Rucolapasta

Rucolapasta

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Ihanan rucolainen tuorepasta sopii erinomaisesti lisukkeeksi sekä lihalle että kanalle. Kokeile jo tänään!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 400 g tuorepastaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 ruukkua rucolaa
  • 2½ rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • ½ rkl balsamiviinietikkaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Tee näin:

Tee näin:

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna valkosipuli. Silppua rucola. Paista valkosipuli voissa pannulla. Sekoita joukkoon tomaatti ja rucola. Mausta balsamiviinietikalla, suolalla ja pippurilla. Sekoita juuri keitetyn pastan kanssa. Tarjoile makusi mukaisen lihan tai kanan kera.

Lisää herkullisia ideoita