Rucolapasta

Rucolapasta

Ihanan rucolainen tuorepasta sopii erinomaisesti lisukkeeksi sekä lihalle että kanalle. Kokeile jo tänään!

Tee näin:

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna valkosipuli. Silppua rucola. Paista valkosipuli voissa pannulla. Sekoita joukkoon tomaatti ja rucola. Mausta balsamiviinietikalla, suolalla ja pippurilla. Sekoita juuri keitetyn pastan kanssa. Tarjoile makusi mukaisen lihan tai kanan kera.
Valmis!

Ainekset

Tuorepastaa
400 g
Valkosipulinkynsi
1
Ruukkua rucola
2
2½ rkl
Kirsikkatomaatteja
250 g
Balsamiviinietikkaa
½ rkl
Suolaa
Mustapippuria
Lisää herkullisia ideoita
Pestopasta
30 minuuttia
Pestopasta
(15)