Masariinikakku

Masariinikakku

Herkullinen masariinikakku syntyy käden käänteessä reseptillämme.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Masariinikakku

Herkullinen masariinikakku syntyy käden käänteessä reseptillämme.

Annoslukumäärä

Kuorrutus

  • 1 dl tomusokeria
  • ½ dl vadelmahilloa

Koristeluun

  • tuoreita tai pakastevadelmia

Ohjeet

Pane uuni kuumenemaan 150-asteiseksi. Sulata voi. Raasta mantelimassa. Vatkaa kulhossa keskenään muna, karvasmanteliaromi tai -öljy ja maito. Lisää seokseen samalla sekoittaen mantelimassaraaste ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää lopuksi taikinaan jäähtynyt voi. Voitele ja korppujauhota halkaisijaltaan 24 cm irtopohjavuoka. Kaada taikina vuokaan ja nosta se uunin alaosaan. Paista 30-40 minuuttia. Anna kakun hieman jäähtyä ja irrota se vuoasta. Sekoita kuorrutus ja levitä se kakulle. Koristele kakku vadelmilla. Vinkki! Mantelimassan asemesta voit jauhaa mantelimyllyllä 1/2 dl kuorittuja manteleita tai käyttää mantelijauhetta ja sekoittaa joukkoon 1/2 dl sokeria.

Suositellut tuotteet