Lyonin kana

Lyonin kana

Lyonin kana on herkullinen ruoka arkeen tai juhlaan. Tarjoile Lyonin kana vaikka uusien perunoiden kanssa.
https://www.arla.fi/reseptit/lyonin-kana/

Tee näin:

  • Ruskista broilerinkoivet voissa padassa. Lisää punaviinietikka, valkosipulinkynnet ja laakerinlehti.
  • Laita 225 asteiseen uuniin noin vartiksi ilman kantta.
  • Ota pata uunista ja nosta koivet pois. Lisää ­kanaliemi, tomaattipyre ja Lempi Crème Fraîche, anna poreilla 15 minuuttia.
  • Laita koivet takaisin pataan ja kypsennä uunissa vielä 30–40 minuuttia, kunnes koivet ovat kypsiä.
  • Koristele tuoreella rakuunalla.
Valmis!

Ainekset

Broilerinkoipia tai koipireisiä
1 kg
1 prk
Suolaa ja mustapippuria
Punaviinietikkaa
1½ dl
Laakerinlehteä
2
Valkosipulinkynsiä
5
Tomaattipyreetä
2 rkl
Kanalientä
2 dl
Tuoretta rakuunaa
Lisää herkullisia ideoita
Kanapata
30 minuuttia
Kanapata
(8)
Sitruunakana
30 minuuttia
Sitruunakana
(53)