Paholaisen kanaa

Paholaisen kanaa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Paholaisen kana on tulinen ja maukas uunissa valmistettu ruoka. Tarjoile kana oliivikastikkeen ja kasvisten kanssa.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

  • 1 kokonainen broileri
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl sambal oelekia
  • 2 puserrettua valkosipulinkynttä
  • 2 rkl hienonnettua tuoretta persiljaa
  • ½ sitruunan raastettu kuori ja mehu

Oliivikastike

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 250 asteeseen. Poista kanalta selkäranka. Levitä, painele ja laita se nahkapuoli ylöspäin vuokaan. Sekoita puolet rypsiöljystä suolan ja sambal oelekin kanssa. Voitele kana seoksella. Paista uunin keskiosassa 45 minuuttia. Alenna lämpötila 175 asteeseen 15 minuutin jälkeen. Sekoita loput rypsiöljystä valkosipulin, persiljan, sitruunan kuoren ja mehun kanssa. Voitele kana seoksella ja paista vielä 5 minuuttia. Sekoita kermaviili ja oliivitahna kastikkeeksi ja tarjoile.

Vinkki

Paista juureksia ja tarjoile kana niiden kanssa.

Lisää herkullisia ideoita