Suhde pitää olla oikea! Kun valmistat tuorepuuroa, on tärkeää lisätä noin kaksi kertaa enemmän jogurttia kuin kauraa. Jos et lisää tarpeeksi nestettä, kaurasta tulee paksua ja tahnamaista. Jos taas lisäät liikaa nestettä, runsas aamiainen muuttuu keittomaiseksi seokseksi. On siis tärkeää, että löydät oikean tasapainon kauran ja nesteen, oli se sitten rahka, jogurtti tai maito, välillä jotta saat puuromaisen koostumuksen. Muista sekoittaa kauraa kunnolla ennen syömistä. Ainesosat ovat saattaneet jähmettyä jääkaapissa ollessaan tuntikausia. Sekoita siis puuro ennen nauttimista, jotta saat tasaisen koostumuksen koko seokseen.
Kokeile eri makuisia tuorepuuroja niin löydät suosikkisi! Lue lisää alta.
Kaurahiutaleita
|
75 g |
---|---|
Hampunsiemeniä
|
3 rkl |
Arla Ingman Luonto+ Rasvaton maustamatonta jogurttia
|
4 dl |
Vettä
|
1 dl |
Vadelmia
|
125 g |
Hunajaa
|
2 tl |
Kaurahiutaleita
|
50 g |
---|---|
Ruishiutaleita
|
½ dl |
Arla Ingman Luonto+ Rasvaton maustamatonta jogurttia
|
4 dl |
Omena
|
1 |
Vettä
|
1 dl |
Hunajaa
|
2 tl |
Mustikoita
|
75 g |
Hasselpähkinöitä
|
50 g |
---|---|
Kaurahiutaleita
|
75 g |
Arla Ingman Luonto+ Rasvaton maustamatonta jogurttia
|
4 dl |
Tuoretta inkivääriä
|
2 tl |
Appelsiinia
|
2 |