Kuivattu aprikoosia
|
50 g |
---|---|
Ingman Luonnonjogurttia
|
3 dl |
Appelsiinimehua
|
1 dl |
Kultaisia rusinoita
|
1 dl |
Kaurahiutaleita
|
1 dl |
Pellavansiemeniä
|
2 rkl |
Kanelia
|
½ tl |
250 g | |
Vihreä omenaa
|
1 kpl |
Vadelmia
|
125 g |
Jos valmistelet tuorepuuron edellisenä iltana, mikään ei ole nopeampaa kuin ottaa aamulla jääkaapista yön yli tekeytynyt annos, joka on nopea ja maukas aamiainen. Jos teet isomman erän tuorepuuroa kerralla, sinulla voi olla aamiainen valmiina jopa koko työviikoksi!
Yksi klassisista tuorepuuron maustamisvinkeistä on maapähkinävoin ja viipaloidun banaanin lisääminen ennen tarjoilua.
Ei ole oikeastaan mitään oikeaa tai väärää vastausta siihen, millaisia täytteitä voit lisätä tuorepuuroon. Valmiiksi hyviksi testatut ja todetut yhdistelmät, kuten omena ja kaneli, mysli ja hedelmäkompotti tai jopa murennettu tumma suklaa, toimivat hyvin. Tuorepuuro on myös aina loistava tapa käyttää ylimääräisiä hedelmiä, joita sinulla on lojumassa. Ole luova!
Laita yli jäänyt tuorepuuro ilmatiiviisiin astioihin, ja ne säilyvät jääkaapissa jopa viisi päivää.