Kermainen poronkäristys-sienipannu

Kermainen poronkäristys-sienipannu

Kermainen poronkäristys-sienipannu on herkullinen ruoka viileisiin iltoihin.

Tee näin:

  • Ota poronkäristysliha sulamaan noin 30 minuuttia ennen käyttöä. Huuhtele purjo ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Puhdista ja paloittele sienet. Kuumenna voi pannulla ja ruskista poronliha. Lisää pannulle purjo ja sienet ja jatka paistamista, kunnes sienten neste on haihtunut. Lisää mausteet ja ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen kannen alla muutama minuutti. Lisää pannulle tarvittaessa vähän vettä. Tarkista maku. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja porkkanoiden, mustaviinimarjahyytelön ja maustekurkkujen kanssa.
Valmis!

Ainekset

Poronkäristyslihaa, 240 g
1 pkt
Pieni purjo
1
L tuoreita sieni, 200 g
½
2 rkl
Lihalientä
2 rkl
Mustapippurirouhetta
½ tl
Katajanmarjoja murskattuna
5
Timjamia
1 tl
2 dl
Lisää herkullisia ideoita
Kermainen perunamuusi
25 minuuttia
Kermainen perunamuusi
(16)