Kermainen poronkäristys-sienipannu

Kermainen poronkäristys-sienipannu

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(5)

Kermainen poronkäristys-sienipannu on herkullinen ruoka viileisiin iltoihin.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Ota poronkäristysliha sulamaan noin 30 minuuttia ennen käyttöä. Huuhtele purjo ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Puhdista ja paloittele sienet. Kuumenna voi pannulla ja ruskista poronliha. Lisää pannulle purjo ja sienet ja jatka paistamista, kunnes sienten neste on haihtunut. Lisää mausteet ja ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen kannen alla muutama minuutti. Lisää pannulle tarvittaessa vähän vettä. Tarkista maku. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja porkkanoiden, mustaviinimarjahyytelön ja maustekurkkujen kanssa.

Lisää herkullisia ideoita