Katkarapusalaatti Rhode Island -kastikkeella

Katkarapusalaatti Rhode Island -kastikkeella

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Katkarapusalaatti Rhode Island -kastikkeella sopii tuliseen makuun.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset
  • 1 kg kuorellisia katkarapuja (n. 400 g kuorittuja)
  • 1 sipuli
  • 2 avokadoa
  • ½ kurkkua
  • 1 rkl sitruunamehua
  • ½ tl sormisuolaa
  • mustapippuria
  • n. 80 g salaattisekoitusta
  • tillin oksia

Rhode Island -kastike

Tee näin:

Tee näin:

Kuori katkaravut. Kuori ja viipaloi sipuli. Halkaise avokado ja poista kivi. Koverra hedelmäliha teelusikalla pois kuoresta ja paloittele. Kuutioi kurkku. Sekoita sipuli, avokado, kurkku, sitruunamehu, suola ja pippuri. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Laita salaattisekoitus tarjoiluvadille ja lisää vihannekset päälle. Asettele katkaravut päällimmäiseksi ja koristele tillillä. Tarjoa salaatinkastikkeen, sitruunalohkojen ja leivän kera.