Nuudeli-katkarapusalaatti

Nuudeli-katkarapusalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(4)

Rapeat vihannekset ja hapan, tuore ja vahva chilikastike on kestosuosikki aasialaisessa keittiössä. Tervetuloa itämaiselle makumatkalle!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 200 g riisinuudeleita
  • 5 kevätsipulia
  • 1 kerä pikkusalaattia
  • ½ kurkku
  • 250 g pakastesoijapapuja sulatettuna

Kastike

  • 1 punainen chili
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 3 cm tuoretta inkivääriä
  • 1 rkl Omenatäysmehua
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • ½ dl soijakastiketta
  • 1 rkl kidesokeria
  • 1 rkl riisiviinietikkaa
  • 500 g katkarapuja kuorineen, kuorittuja 200 g
  • 1 dl paahdettuja, suolattuja cashewpähkinöitä
  • 1 ruukku tuoretta korianteria
  • 1 lime

Tee näin:

Tee näin:

Aloita kastikkeella. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Laita se kulhoon ja raasta valkosipuli ja inkivääri sekaan. Sekoita joukkoon loput kastikeainekset. Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeiden mukaan. Huuhtele ne nopeasti kylmässä vedessä ja anna valua. Viipaloi sipuli. Revi salaatti. Leikkaa kurkku ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kastike ja kaikki vihannekset nuudelien sekaan. Anna makujen imeytyä jonkin aikaa. Kuori katkaravut. Hakkaa pähkinät ja korianteri karkeaksi. Leikkaa lime lohkoiksi. Laita salaatin päälle katkaravut, cashewpähkinät ja limelohkot.

Lisää herkullisia ideoita