Katkarapupiirakka

Katkarapupiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(10)

Katkarapupiirakka on helppo ja herkullinen tarjottava, joka sopii niin juhlaan kuin arkeen. Tarjoile katkarapupiirakka raikkaan vihersalaatin kera.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Taikina

  • 100 g Arla voita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 3 dl jauhoja (1 dl ruisjauhoja ja 2 dl vehnäjauhoja)
  • 3 rkl vettä
  • 1 tl chilijauhetta (voi jättää myös pois)

Täyte

  • 2 dl katkarapuja
  • 6 kpl kirsikkatomaatteja
  • 1 sipuli
  • kesäkurpitsaa pala
  • 6 kpl tuoreita herkkusieniä
  • ½ dl tilliä
  • 120 g Castello Artfully Authentic Cheddar -juustoa raasteena
  • 2 kananmunaa
  • 3 dl Arla Lempi ruokakermaa 22 % Ruokakerma 22 % laktoositon

Tee näin:

Tee näin:

1. Viipaloi ja kuullota sienet, sipulikuutiot ja kesäkurpitsa. Mausta suolalla.

2. Voitele tasapohjainen paistosvuoka. Nypi keskenään rasva ja jauhot ja sekoita joukkoon vesi. Sekoita taikinaksi ja levitä se paistosvuoan pohjalle ja reunoille.

3. Ripottele pohjan päälle kuullotetut kasvikset, katkaravut ja juustoraaste. Sekoita keskenään munat ja Arla Keittiön Ruokakerma 22% ja kaada tasaisesti vuokaan.

4. Kypsennä piirasta 200 -asteessa noin 35 minuuttia, ensin uunin pohjalla ritilän päällä noin 5 min ja loppuaika uunin keskitasolla.

Lisää herkullisia ideoita