Katkarapupiirakka

Katkarapupiirakka

Katkarapupiirakka on helppo ja nopea tarjottava, joka sopii niin juhlaan kuin arkeen. Arla Keittiön Ruokakerma kalalle tuo katkarapupiirakkaan herkullista valkoviinin ja tillin makua. Kun yhdistät katkarapupiirakkaan vielä vihersalaatin kanssa, on täydellinen ateriakokemus taattu.
Arvioi (7)

Minun arvosanani

Katkarapupiirakka

Katkarapupiirakka on helppo ja nopea tarjottava, joka sopii niin juhlaan kuin arkeen. Arla Keittiön Ruokakerma kalalle tuo katkarapupiirakkaan herkullista valkoviinin ja tillin makua. Kun yhdistät katkarapupiirakkaan vielä vihersalaatin kanssa, on täydellinen ateriakokemus taattu.

Taikina

  • 100 g Arla voita
  • 3 dl jauhoja (1 dl ruisjauhoja ja 2 dl vehnäjauhoja)
  • 3 rkl vettä
  • 1 tl chilijauhetta (voi jättää myös pois)

Täyte

Ohjeet

Viipaloi ja kuullota sienet, sipulikuutiot ja kesäkurpitsa. Mausta suolalla. Voitele tasapohjainen paistosvuoka. Nypi keskenään rasva ja jauhot ja sekoita joukkoon vesi. Sekoita taikinaksi ja levitä se paistosvuoan pohjalle ja reunoille. Ripottele pohjan päälle kuullotetut kasvikset, katkaravut ja juustoraaste. Sekoita keskenään munat ja Arla Keittiön Ruokakerma kalalle ja kaada tasaisesti vuokaan. Kypsennä piirasta 200 -asteessa noin 20 minuuttia, ensin uunin pohjalla ritilän päällä noin 5 min ja loppuaika uunin keskitasolla.

Suositellut tuotteet