Chili-katkarapupiirakka

Chili-katkarapupiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(5)

Chili-katkarapupiirakka on mehukas ja ruokaisa piirakka, joka saa lisäpotkua chilistä ja pehmeyttä tuorejuustosta. Piirakka on helppo valmistaa!

Ainekset

Reseptistä valmistuu 4 annosta

Piirakkapohja

Täyte

  • 3 kananmunaa
  • 250 g Arla Keso raejuustoa
  • 1 rkl tulista chilikastiketta
  • 200 g kuorittuja katkarapuja
  • 2 dl Arla Emmental juustoa raasteena

Tee näin:

Tee näin:

Nypi jauhot voin sekaan. Lisää rahka ja sekoita seos tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina halkaisijaltaan noin 24 cm piirakkavuokaan. Anna piirakkapohjan seistä jääkaapissa noin 30 minuuttia. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pistele taikinaan reikiä haarukalla. Esipaista piirakkapohjaa uunissa noin 10 minuuttia. Sekoita raejuuston joukkoon chilikastike. Vatkaa munat ja sekoita ne raejuustosekoitukseen. Lisää joukkoon katkaravut ja juustoraaste. Kaada seos piirakkapohjalle. Paista piirakkaa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes täytteen pinta on hyytynyt.