Chili-katkarapupiirakka

Chili-katkarapupiirakka

Chili-katkarapupiirakka on mehukas ja ruokaisa piirakka, joka saa lisäpotkua chilistä ja pehmeyttä tuorejuustosta. Piirakka on helppo valmistaa!

Tee näin:

  • Nypi jauhot voin sekaan. Lisää rahka ja sekoita seos tasaiseksi taikinaksi.
  • Painele taikina halkaisijaltaan noin 24 cm piirakkavuokaan. Anna piirakkapohjan seistä jääkaapissa noin 30 minuuttia.
  • Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  • Pistele taikinaan reikiä haarukalla. Esipaista piirakkapohjaa uunissa noin 10 minuuttia.
  • Sekoita raejuuston joukkoon chilikastike. Vatkaa munat ja sekoita ne raejuustosekoitukseen. Lisää joukkoon katkaravut ja juustoraaste.
  • Kaada seos piirakkapohjalle.
  • Paista piirakkaa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes täytteen pinta on hyytynyt.
Valmis!

Ainekset

Piirakkapohja
Jauhoa
2½ dl
75 g
¾ dl
Täyte
Kananmunia
3
250 g
Tulista chilikastike
1 rkl
Kuorittuja katkarapuja
200 g
2 dl
Lisää herkullisia ideoita