Kanasaltimbocca ja tomaatti-kermakastike

Kanasaltimbocca ja tomaatti-kermakastike

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Kanasaltimbocca ja tomaatti-kermakastike on nimensä mukaisesti suussa sulava ruoka. Saltimbocca on italiaa ja tarkoittaa hypätä suuhun.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

  • 8 broilerin ohutleikettä, noin 600 g
  • 1 ruukku basilikaa
  • 4 viipaletta parmankinkkua
  • ½ tl suolaa
  • ¼ tl mustapippurirouhetta
  • 2 rkl Arla Ingmariinia
  • 2 dl Arla Lempi ruokakermaa 22 % Ruokakerma 22 % laktoositon
  • 1 kanaliemikuutio
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • ½ dl vettä
  • 125 g kirsikkatomaatteja, puolikas rasia

Tee näin:

Tee näin:

Asettele ohutleikkeet leivinpaperille leivinlaudalle. Pane jokaiselle pari basilikanlehteä ja puoli kinkkuviipaletta. Taita fileet kaksinkerroin ja kiinnitä hammas- tai cocktailtikulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Ruskista fileet rasvassa pannulla. Poista lopuksi tikut. Lisää kerma, liemikuutio, tomaattipyree ja vesi. Anna kiehua kannen alla noin 10 minuuttia. Halkaise tomaatit ja lisää pannulle. Suikaloi karkeasti loput basilikanlehdet ja lisää ruoan pinnalle. Tarjoa pastan kanssa.

Lisää herkullisia ideoita