Kanasalaatti

Kanasalaatti

Arvioi

(4)

Kanasalaatti on maukas salaatti, joka sopii niin arkiseen kuin vähän juhlavampaanki pöytään.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 25 buffetannosta

  • 12 broilerin rintafileetä, noin 1,5 kg
  • 50 g Arla Ingmariinia
  • 2 tl suolaa
  • ¾ tl mustapippurirouhetta
  • 150 g Arla Emmental juustoa raasteena
  • 750 g vihreitä papuja
  • 3 punasipulia
  • 10 keitettyä (8 min) kananmunaa
  • 3 l salaatinlehtiä
  • 1 kg kirsikkatomaatteja
  • 4 prk sardelleja, à 53 g
  • 1 kg Arla Lempi turkkilaista jogurttia Turkkilainen jogurtti 10 % laktoositon
  • 2 prk tapenadea, à 200 g

Tee näin:

Tee näin:

Pane uuni kuumenemaan 225-asteiseksi. Ruskista broilerin rintafileet rasvassa pannulla. Siirrä ne leivinpaperille pellille. Mausta fileet sekä ripottele päälle juusto. Paista uunin keskiosassa noin 15 minuuttia. Keitä pavut suolalla maustetussa vedessä. Viipaloi sipulit. Lohko munat. Asettele kaikki kasvikset laakealle salaattivadille. Viipaloi broilerin rintafileet ja nosta ne kasvisten päälle. Lisää munalohkot ja sardellit. Kaada salaatille vähän oliiviöljyä. Sekoita jogurttiin tapenade ja tarjoa salaatin kastikkeena.