Juusto-katkarapumunakas

Juusto-katkarapumunakas

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(6)

Juusto-katkarapumunakas on erittäin ruokaisa ja maukas herkku niin aamupalaksi kuin lounaaksi tai iltapalaksikin.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

  • 300 g isoja pakastekatkarapuja
  • 1 isohko punasipuli
  • ½ punainen chili
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 6 isoa kananmunaa
  • 4 rkl Arla kevytmaitoa Kevytmaito
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl mustapippurirouhetta
  • 2 dl Arla Emmental juustoa raasteena
  • ½ dl ruohosipulia hienonnettuna

Tee näin:

Tee näin:

  1. Ota katkaravut ajoissa sulamaan ja valuta ne.
  2. Hienonna sipuli ja chili. Kuumenna voi pannulla ja lisää sipuli-chilisilppu. Paista pehmeäksi, älä ruskista.
  3. Sekoita munat kulhossa hyvin maidon ja mausteiden kanssa.
  4. Lisää munaseokseen katkaravut, sipuli-chiliseos, juustoraaste ja ruohosipuli.
  5. Vuoraa matala uunivuoka leivinpaperilla siten, että paperin reunat tulevat reunan yli. Leikkaa ylimääräinen paperi pois
  6. Kaada juusto-katkarapumunakasseos vuokaan. Kypsennä 200-asteisen uunin keskiosassa noin 25 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt ja saanut väriä.
  7. Ota valmis juusto-katkarapumunakas uunista. Anna munakkaan hieman jäähtyä ja nosta leivinpaperin avulla vuoasta. Leikkaa juusto-katkarapumunakas annospaloiksi ja tarjoa salaatin kanssa.

Katso myös nämä