Juusto-katkarapumunakas

Juusto-katkarapumunakas

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(5)

Juusto-katkarapumunakas on erittäin ruokaisa ja maukas herkku niin aamupalaksi kuin lounaaksi tai iltapalaksikin.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

  • 300 g isoja pakastekatkarapuja
  • 1 isohko punasipuli
  • ½ punainen chili
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 6 isoa kananmunaa
  • 4 rkl Arla kevytmaitoa Kevytmaito
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl mustapippurirouhetta
  • 2 dl Arla Emmental juustoa raasteena
  • ½ dl ruohosipulia hienonnettuna

Tee näin:

Tee näin:

1. Ota katkaravut ajoissa sulamaan ja valuta ne.
2. Hienonna sipuli ja chili. Kuumenna voi pannulla ja lisää sipuli-chilisilppu. Paista pehmeäksi, älä ruskista.
3. Sekoita munat kulhossa hyvin maidon ja mausteiden kanssa.
4. Lisää munaseokseen katkaravut, sipuli-chiliseos, juustoraaste ja ruohosipuli.
5. Vuoraa matala uunivuoka leivinpaperilla siten, että paperin reunat tulevat reunan yli. Leikkaa ylimääräinen paperi pois.
6. Kaada munakasseos vuokaan. Kypsennä 200-asteisen uunin keskiosassa noin 25 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt ja saanut väriä.
7. Anna munakkaan hieman jäähtyä ja nosta leivinpaperin avulla vuoasta. Leikkaa munakas annospaloiksi ja tarjoa salaatin kanssa.

Lisää herkullisia ideoita