Grillipihvi tillipestovoilla

Grillipihvi tillipestovoilla

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Grillipihvi tillipestovoilla ja uusilla perunoilla on kesän ykkösherkku. Täydennä ateria raikkaalla jälkiruoalla!

Ainekset

Annokset
  • 4 entrecôte-pihviä (yht. n. 600 g)
  • 2 rkl Arla Ingmariinia
  • 2 tl worcestershirekastiketta
  • 1 tl suolaa

Tilli-pestovoi

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita suola ja worcestershire-kastike voi-rypsiöljyseokseen ja sivele seoksella pihvien pinta kauttaaltaan. Vaahdota voi ja lisää juustoraaste, valkosipuli, tilli ja pähkinät. Grillaa pihvejä hiilloksella 2-3 minuuttia molemmin puolin. Tarjoile tillipestovoin, sitruunalohkojen, grillattujen uusien perunoiden ja salaatin kanssa.