Grillattu broileri

Grillattu broileri

60+ min
Grillattu broileri valmistuu melkein itsestään! Marinoi broileri limen mehulla, mintulla ja aniksella. Tarjoile grillattu broileri perunasalaatin kera.

Tee näin:

Grillattu broileri
  • Aloita grillattu broileri marinadin valmistamisesta. Kuori ja hienonna ensin sipuli.
  • Sekoita kaikki marinadin ainekset tilavassa muovipussissa.
  • Lisää broileri muovipussiin ja solmi pussi kiinni. Annan broilerin marinoitua vähintään 2 tuntia jääkaapissa, mutta mielellään yön yli.
  • Kun broileri on marinoitunut, säädä grilli noin 175 asteeseen.
  • Työnnä lämpömittari broilerin reisiluun viereen ja aseta broileri grillille.
  • Anna marinadin valua kanasta. Grillaa broileria kannen alla epäsuoralla lämmöllä noin 1 tunnin ajan. Sivele broileria jäännösmarinadilla ajoittain. Kun grillattu broileri on valmista, lämpömittari osoittaa 82 astetta.
  • Tarjoile kesäinen grillattu broileri perunasalaatin kanssa.
Valmis!

Ainekset

Grillattu broileri
Kokonainen broileri (n. 1,2 kg)
1
Puristettua limettimehua
1 dl
Tuoretta minttua silputtuna
1 rkl
Jauhettua anista
1 tl
Mustapippuria
1 tl
Suolaa
2 tl
Lisää herkullisia ideoita
Entrecote-pihvit
35 minuuttia
Entrecote-pihvit
(1)
Perunasalaatti
60+ min
Perunasalaatti
(21)