Entrecote-pihvit

Entrecote-pihvit

35 minuuttia
Entrecote-pihvit ovat klassisia mehukkaita pihvejä, jotka voit valmistaa grillissä tai pannulla. Tarjoile Entrecote-pihvit uuniperunoiden ja parsan kanssa.

Tee näin:

Entrecote-pihvit
  • Valmista ensiksi ruohosipulivoi. Hienonna ruohosipuli ja paista se pehmeäksi vähässä voissa.
  • Ota ruohosipuli sivuun ja sekoita mukaan loput voista, sitruunan kuori ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Käsittele seuraavaksi parsat. Katkaise parsan puumaiset tyviosat.
  • Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi kiiloiksi. Kuori ja hienonna valkosipuli.
  • Paista sipulia ja valkosipulia voissa noin 5 minuuttia keskilämmöllä. Lisää parsa ja paista vielä 3 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Grillaa tai paista pannulla entrecote-pihvit.
  • Tarjoile entrecote-pihvit parsan, ruohosipulivoin ja uuniperunoiden kanssa. Viimeistele annokset yrteillä.
Valmis!

Ainekset

Välikyljystä (n. 600 g)
4
Ruohosipulivoi
Ruohosipulia
100 g
100 g
Sitruuna (sen raastettu kuori)
½
Puristettua sitruunamehua
½ tl
Suolaa ja pippuria
Paistettu parsa
Tuoretta parsaa
500 g
Punasipuli
1
Valkosipulinkynsi
1
2 rkl
Suolaa ja pippuria
Tuoreita yrttejä koristeluun
Tarjoiluun
Uuniperunaa
Lisää herkullisia ideoita
Kimchi
60+ min
Kimchi
(2)