Grillattu entrecote vartaassa

Grillattu entrecote vartaassa

Grillattu entrecote vartaassa on mehevä liharuoka ja valmistuu grillissä supernopeasti. Kesäisten grillijuhlien ehdoton suosikki!

Tee näin:

  • Leikkaa liha noin 3x3 cm-kokoisiksi paloiksi. Sekoita pehmeä voi, suola, pippuri ja rosmariini kulhossa. Lisää lihapalat kulhoon ja sekoita. Pujota lihat neljään vartaaseen tai vedellä kasteltuun puutikkuun. Anna paprikoiden valua ja hienonna ne. Sekoita crème fraîche, paprika ja valkosipuli keskenään. Mausta kastike suolalla ja pippurilla makusi mukaan. Grillaa vartaita hiilloksen yllä 3-4 minuuttia per puoli. Tarjoile vartaat kastikkeen ja salaatin sekä keitettyjen valkoisten papujen kera.
Valmis!

Ainekset

Välikyljystä (tai naudan/lampaanlihaa)
500 g
1 rkl
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
Hienonnettua, tuoretta rosmariinia
1 rkl
Pippurikastike
Grillattua paprika
100 g
2 dl
Valkosipulinkynsi
1
Suolaa
Mustapippuria
Lisää herkullisia ideoita