Grillattu entrecote ja yrttivoi

Grillattu entrecote ja yrttivoi

Tämä maukas entrecote-pihvi on grillijuhlien supersuosikki! Tarjoile lisäksi välimerellistä yrttivoita.

Tee näin:

  • Halkaise perunat, tomaatit ja valkosipulit puoliksi ja paloittele fenkoli lohkoiksi. Voitele liha ja vihannekset voilla ja mausta suolalla ja pippurilla. Grillaa lihaa hiilloksen yllä noin 3 minuuttia molemmin puolin. Siirrä liha hieman sivuun hiilloksesta ja annan sen paistua valmiiksi. Grillaa sillä aikaa vihannekset hiilloksen yllä. Leikkaa liha viipaleiksi. Tarjoile liha maustevoin, perunoiden ja vihanneksien kanssa.
Välimerellinen yrttivoi
  • Vatkaa pehmeä voi kuohkeaksi sähkövatkaimella ja vatkaa joukkoon sahrami, valkosipuli, timjami ja suolahiutaleet.
Valmis!

Ainekset

Välikyljystä
600 g
Keitettyä perunoita
8
Tomaatteja
4
Kokonaista valkosipulia
2
Fenkoli
1
2 rkl
Suolaa
1 tl
Ripaus mustapippuria
Välimerellinen yrttivoi
75 g
Sahrami
½ pkt
Valkosipulinkynsi
1
Tuoretta timjamia
1 rkl
Merisuolaa
½ tl