Grillattu entrecote ja yrttivoi

Grillattu entrecote ja yrttivoi

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Tämä maukas entrecote-pihvi on grillijuhlien supersuosikki! Tarjoile lisäksi välimerellistä yrttivoita.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 600 g entrecôte-pihviä
  • 8 keitettyä perunaa
  • 4 tomaattia
  • 2 kokonaista valkosipulia
  • 1 fenkoli
  • 2 rkl sulaa Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 tl suolaa
  • ripaus mustapippuria

Välimerellinen yrttivoi

Tee näin:

Tee näin:

Halkaise perunat, tomaatit ja valkosipulit puoliksi ja paloittele fenkoli lohkoiksi. Voitele liha ja vihannekset voilla ja mausta suolalla ja pippurilla. Yrttivoi: Vatkaa pehmeä voi kuohkeaksi sähkövatkaimella ja vatkaa joukkoon sahrami, valkosipuli, timjami ja suolahiutaleet. Grillaa lihaa hiilloksen yllä noin 3 minuuttia molemmin puolin. Siirrä liha hieman sivuun hiilloksesta ja annan sen paistua valmiiksi. Grillaa sillä aikaa vihannekset hiilloksen yllä. Leikkaa liha viipaleiksi. Tarjoile liha maustevoin, perunoiden ja vihanneksien kanssa.

Lisää herkullisia ideoita