Gluteeniton suklaakakku

Gluteeniton suklaakakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(18)

Tämä gluteeniton suklaakakku saa herkullista makua limestä ja pinjansiemenistä. Käytä gluteenittoman suklaakakun valmistamiseen mahdollisimman tummaa suklaata!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 12 annosta

Tarjoiluun

  • 2 dl Arla kuohukermaa
  • 2 rkl hienonnettua sitruunamelissaa
  • ½ limen raastettu kuori

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 175 asteeseen.
1. Sulata voi kattilassa.
2. Paloittele suklaa ja lisää kattilaan. Anna sen sulaa miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Nosta kattila liedeltä.
3. Erottele munista keltuaiset ja valkuaiset.
4. Sekoita keskenään keltuaiset, sokeri ja suola. Lisää seos kattilaan.
5. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää taikinaan.
6. Kaada taikina voideltuun vuokaan (halkaisijaltaan noin 23 cm).
7. Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla ja ripottele kakun päälle.
8. Paista uunin keskitasossa noin 15 minuuttia. Kakku saa jäädä hieman löysäksi keskeltä. Anna jäähtyä.
9. Vatkaa kerma ja mausta se sitruunamelissalla ja raastetulla sitruunan kuorella. Tarjoile kermavaahto kakun kanssa ja nauti!