Gluteeniton mutakakku

Gluteeniton mutakakku

Arvioi

(75)

Tämä gluteeniton mutakakku (eli suklaakakku, joka on pehmeä keskeltä) maistuu uskomattoman hyvälle - ilman gluteenia.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 palaa

  • 2 dl sokeria
  • 5 tl vaniljasokeria
  • 1 dl kaakaota
  • 2 dl gluteenittomia jauhoja (esim. perunajauhoja)
  • 2 kananmunaa
  • 150 g Arla Meijerivoita sulatettuna Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1½ dl saksanpähkinöitä hienonnettuna
  • 2½ dl pieniä vaahtokarkkeja

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sekoita keskenään sokeri, vaniljasokeri, kaakao ja jauhot. Lisää joukkoon munat ja voi, ja sekoita seos tasaiseksi ja ilmavaksi. Lisää joukkoon pähkinät ja vaahtokarkit. Voitele halkaisijaltaan noin 24 cm irtopohjakakkuvuoka ja jauhota se kookoshiutaleilla. Kaada taikina muottiin. Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä. Siivilöi tomusokeri kakun päälle ja tarjoile kermavaahdon kera.