Gluteeniton juustokakku

Gluteeniton juustokakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(54)

Gluteiiniton juustokakku on helposti ja nopeasti syntyvä herkku keliaakikoille tai muuten gluteiinia vältteleville.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Pohja

Täyte

  • 400 g Arla maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 dl sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 sitruunan kuori raastettuna

Koristeluun

  • tuoreita vadelmia

Tee näin:

Tee näin:

Murskaa keksit muruiksi ja sekoita joukkoon pehmeä voi ja sokeri. Sekoita tasaiseksi massaksi. Voitele pieni (halkaisijaltaan noin 15-20 cm) irtopohjavuoka, ja painele taikina tiiviisti sen pohjalle ja sivuille. Notkista tuorejuusto. Vatkaa sokeri ja kananmunat kevyesti. Yhdistä tuorejuusto ja sokeri-munaseos. Lisää joukkoon vaniljasokeri ja sitruunan raastettu kuori. Kaada täyte pohjan päälle. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Paista juustokakkua uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Anna juustokakun jäähtyä ennen tarjoilua. Voit tarjoilla juustokakun hieman lämpimänä, mutta se on parhaimmillaan kylmänä. Koristele vadelmilla.

Vinkki

Kokeile myös muita upeita juustokakkuja – resepteillämme onnistut helposti!