Gluteeniton juustokakku

Gluteeniton juustokakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(62)

Gluteiiniton juustokakku on helposti ja nopeasti syntyvä herkku keliaakikoille tai muuten gluteiinia vältteleville.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Pohja

Täyte

  • 400 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 dl sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 sitruunan kuori raastettuna

Koristeluun

  • tuoreita marjoja

Lisää herkullisia ideoita

Tee näin:

Tee näin:

Pohja

Murskaa keksit muruiksi ja sekoita joukkoon pehmeä voi ja sokeri. Sekoita tasaiseksi massaksi. Voitele irtopohjavuoka, ja painele taikina tiiviisti sen pohjalle.

Täyte

Notkista tuorejuusto. Vatkaa sokeri ja kananmunat kevyesti. Yhdistä tuorejuusto ja sokeri-munaseos. Lisää joukkoon vaniljasokeri ja sitruunan raastettu kuori. Kaada täyte pohjan päälle. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Paista juustokakkua uunin alatasolla noin 30-40 minuuttia. Anna juustokakun jäähtyä ennen tarjoilua.

Voit tarjoilla juustokakun hieman lämpimänä, mutta se on parhaimmillaan kylmänä. Koristele tuoreilla marjoilla.

Vinkki

Kokeile myös muita upeita juustokakkuja – resepteillämme onnistut helposti!

Katso myös nämä