Frittata

40 minuuttia Brunssi Lounas Aamupala
(0)
Kommentit
Frittata

Helppo frittata eli uunimunakas on täydellinen arkiruoka tai sunnuntaibrunssin perusta. Täytteitä on helppo vaihdella omaan makuun tai jääkaapin sisältöön sopivaksi.

tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/frittata/

Ainekset

6 annosta

Frittata

Kananmunat
6
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
1 dl
Arla® Melkoinen Mozzarella-emmental juustoraaste
100 g
Punasipuli
1
Pieni kesäkurpitsa
1
Vartta lehtikaalia
5
Mustapippuria
Suolaa
Arla® Meijerivoita
noin 50 g

Tee näin:

Frittata

  • Kuumenna uuni 175 ℃:seen. Voitele uunivuoka (noin 25x30 cm) pehmeällä voilla.
  • Pese kasvikset. Hienonna sipuli ja kesäkurpitsa. Poista lehtikaalin ruoti ja revi lehdet paloiksi.
  • Sulata pannulla voita ja paista kasviksia kunnes ne hieman pehmenevät ja saavat väriä. Kaada paistetut kasvikset vuokaan.
  • Sekoita kananmunat, kerma ja juustoraaste kulhossa. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada massa kasvisten päälle.
  • Paista uunissa noin 25–30 minuuttia.
  • Tarjoile raikkaan salaatin ja tuoreen leivän kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Tätä uunimunakasta voit muunnella juuri omille makuhermoillesi sopivaksi! Kokeile esimerkiksi seuraavia täyteyhdistelmiä: 1) Apetina salaattijuustokuutiot, tuore pinaatti ja sipuli 2) Aurinkokuivatut tomaatit, paprika ja herkkusienet, tai 3) Mustapavut, maissi, jalapenotuorejuusto.

Kommentit