Apetina-pinaattipiirakka

Apetina-pinaattipiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(112)

Feta-pinaattipiirakka on oiva vierastarjottava tai runsaampi välipala omiin herkutteluhetkiin.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 9 annosta

Pohja

Täyte

  • 1 pieni sipuli
  • oliiviöljyä
  • 3 kananmunaa
  • 2 dl Arla Lempi ruokakermaa 15 % Ruokakerma 15 % laktoositon
  • ½ tl mustapippuria
  • 200 g Arla Apetina juustoa
  • 150 g pinaattia
  • hienonnettua tilliä )

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita jauhot ja suola keskenään. Nypi pehmennyt voi jauhojen joukkoon ja lisää tilkka vettä. Painele taikina voidellun vuuan pohjalle ja reunoille. Nosta jääkaappiin 15 minuutiksi. Silppua sipuli ja kuullota sitä pannulla oliiviöljyssä. Siirrä pohja suoraan jääkaapista 175-asteiseen uuniin 10 minuutiksi. Tee sillä välin täyte. Sekoita ruokakerma ja munat keskenään, mausta mustapippurilla ja sekoita joukkoon kuullotettu sipulisilppu (hienonnettu tilli). Murenna juusto ja levitä se pinaatin kanssa pohjan päälle. Kaada munakerma piiraan päälle ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija!