Feta-pinaattipiirakka

Feta-pinaattipiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(130)

Feta-pinaattipiirakka on oiva vierastarjottava tai runsaampi välipala omiin herkutteluhetkiin.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 9 annosta

Pohja

Täyte

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita feta-pinaattipiirakka sekoittamalla jauhot ja suola keskenään. Nypi pehmennyt voi jauhojen joukkoon ja lisää tilkka vettä. Painele taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille. Nosta jääkaappiin 15 minuutiksi.
2. Silppua sipuli ja kuullota sitä pannulla oliiviöljyssä. Siirrä pohja suoraan jääkaapista 175-asteiseen uuniin 10 minuutiksi.
3. Valmista täyte sillä välin kun piirakan feta-pinaattipiirakan pohja on uunissa. Sekoita ruokakerma ja munat keskenään, mausta mustapippurilla ja sekoita joukkoon kuullotettu sipulisilppu (ja halutessasi hienonnettu tilli).
4. Murenna juusto ja levitä se pinaatin kanssa pohjan päälle. Kaada munakerma piiraan päälle ja paista feta-pinaattipiirakka 175 asteissa uunissa noin 40 minuuttia. Tarjoile valmis feta-pinaattipiirakka lämpimänä.

Lisää herkullisia ideoita