Fenkoli-välimerellinenjuusto-granaattiomenasalaatti

Fenkoli-välimerellinenjuusto-granaattiomenasalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Tarjoile raikas ja herkullinen fenkoli-välimerellinenjuusto-granaattiomenasalaatti maukkaan sitruunaisen kastikkeen kera.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 1 iso fenkoli (n. 300 g)
  • 200 g Arla Apetina juustoa (pala)
  • 1 granaattiomena

Kastike

  • 3 rkl öljyä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • ½ tl mustapippurirouhetta
  • ½ tl suolaa

Tee näin:

Tee näin:

Halkaise fenkoli keskeltä ja poista kova keskiruoti. Leikkaa puolikkaat ohuiksi viipaleiksi. Murra juustosta haarukalla pieniä paloja. Leikkaa granaattiomena neljäksi lohkoksi ja kaavi siemenet pikkulusikalla. Sekoita kastike (lisää kastikkeeseen halutessasi hunajaa 1 rkl) kulhossa ja lisää joukkoon fenkoli. Sekoittele hyvin. Kaada fenkoli kastikkeineen laakealle vadille ja lisää päälle juusto sekä granaattiomenan punaiset siemenet. Tarkista maku. Tarjoa lisäksi salaattia.