Espressomousse

Espressomousse

Tämä jälkiruoka vie jokaisen kahvinystävän kielen mennessään. Kaiken lisäksi espressomousse valmistuu helposti ja nopeasti.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Espressomousse

Tämä jälkiruoka vie jokaisen kahvinystävän kielen mennessään. Kaiken lisäksi espressomousse valmistuu helposti ja nopeasti.

Annoslukumäärä

Koristeluun

  • suklaakahvipapuja

Ohjeet

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Vatkaa keltuaiset ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Ota liivatelehdet pois vedestä ja purista vesi pois. Sulata liivate kuumaan espressoon. Anna jäähtyä noin 5 minuuttia. Sekoita tuorejuusto ja maitorahka tasaiseksi seokseksi ja lisää Marsala, klementiinimehu ja munasokerivaahto. Lisää joukkoon espresso-liivateseos. Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi ja sekoita mousseen. Kaada tarjoilukulhoihin ja laita peitettynä jääkaappiin vähintään 3 tunniksi.

Suositellut tuotteet