Raparperikeitto

Raparperikeitto

45 minuuttia
Raparperikeitto on alkukesän herkku, joka sopii tarjottavaksi vaniljajäätelön tai turkkilaisen jogurtin kanssa. Kokeile helppoa reseptiä!

Tee näin:

Raparperikeitto
  • Aloita raparperikeitto puhdistamalla ja leikkaamalla raparperi pieniksi paloiksi.
  • Keitä sokeri ja vesi kattilassa. Lisää raparperi ja keitä noin 5 minuuttia.
  • Siivilöi raparperipalat pois ja kiehauta keitto uudelleen.
  • Suurusta raparperikeitto pieneen vesimäärään sekoitetuilla perunajauhoilla. Kiehauta keitto. Siirrä pois liedeltä.
  • Tarjoile raparperikeitto kylmänä vaniljajäätelön kanssa.
Valmis!

Ainekset

Raparperikeitto
Mietoa raparperia
500 g
Sokeria
1 dl
Vettä
6 dl
Perunajauhoja
1 rkl
Tarjoiluun
Pehmytjäätelö Vanilja
Lisää herkullisia ideoita
Raparperijälkiruoka
30 minuuttia
Raparperijälkiruoka
(2)