Mansikka-raparperijälkiruoka

Mansikka-raparperijälkiruoka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Tämä ihanan marenkinen mansikka-raparperijälkiruoka vie kielen mennessään. Kokeile jo tänään!

Ainekset

Annokset
  • 2 dl Arla kuohukermaa
  • ½ l mansikkajäätelöä
  • 250 g Arla Keittiö raparperi-mansikkarahkaa
  • 20 kpl marenkeja

Suklaakastike

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita suklaakastikkeen ainekset kattilassa ja kuumenna koko ajan sekoittaen noin 2 minuuttia. Vatkaa kerma. Jaa jäätelö pieniksi paloiksi ja asettele kerroksittain tarjoiluastialle kermavaahdon, rahkan ja marengin kanssa. Kaada annoksen päälle suklaakastiketta. Koristele mansikoilla.