Mansikka-raparperijälkiruoka

Mansikka-raparperijälkiruoka

45 minuuttia
Tämä ihana mansikka-raparperijälkiruoka valkosuklaalla vie takuulla kielen mennessään. Kokeile jo tänään!

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan mansikka-raparperijälkiruoka kuorimalla ja paloittelemalla raparperit noin 1cm pituisiksi paloiksi.
  • Sekoita raparperien sekaan sokeri ja hienoksi silputtu minttu. Anna marinoitua vähintään 15 min.
  • Leikkaa mansikat neljään osaan, lohkoiksi ja sekoita mansikat raparperien kanssa.
  • Valmista seuraavaksi valkosuklaakastike mansikka-raparperijälkiruualle. Paloittele valkosuklaa pieniksi paloiksi.
  • Mittaa maito kattilaan ja kiehauta. Lisää suklaan palaset lämpimän maidon joukkoon ja sekoita kunnes ne ovat kokonaan sulaneet.
  • Lisää maidon joukkoon créme fraîche ja sekoita tasaiseksi massaksi. Anna jäähtyä.
  • Kokoa mansikka-raparperijälkiruoka-annokset laittamalla jälkiruokalautaselle raparperi-mansikkaseosta ja kaada valkosuklaakastiketta päälle. Ripottele vielä kaardemummaa annosten päälle koristeeksi.
  • Mansikka-raparperijälkiruoka on näin valmis. Herkuttelemaan!
Valmis!

Ainekset

Raparperia
200 g
Mansikoita
200 g
Ruokosokeria
3 rkl
Hienoksi silputtua minttua
1 rkl
Suklaakastike
1 dl
Valkosuklaa
100 g
½ dl
Kardemummaa
1 tl
Lisää herkullisia ideoita