Mansikka-raparperijälkiruoka

Mansikka-raparperijälkiruoka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

45 minuuttia

Tämä ihana mansikka-raparperijälkiruoka valkosuklaalla vie takuulla kielen mennessään. Kokeile jo tänään!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 200 g raparperia
  • 200 g mansikoita
  • 3 rkl ruokosokeria
  • 1 rkl hienoksi silputtua minttua

Suklaakastike

  • 1 tl kardemummaa

Lisää herkullisia ideoita

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita valmistamaan mansikka-raparperijälkiruoka kuorimalla ja paloittelemalla raparperit noin 1cm pituisiksi paloiksi.
2. Sekoita raparperien sekaan sokeri ja hienoksi silputtu minttu. Anna marinoitua vähintään 15 min.
3. Leikkaa mansikat neljään osaan, lohkoiksi ja sekoita mansikat raparperien kanssa.
4. Valmista seuraavaksi valkosuklaakastike mansikka-raparperijälkiruualle. Paloittele valkosuklaa pieniksi paloiksi. Mittaa maito kattilaan ja kiehauta. Lisää suklaan palaset lämpimän maidon joukkoon ja sekoita kunnes ne ovat kokonaan sulaneet. Lisää maidon joukkoon créme fraîche ja sekoita tasaiseksi massaksi. Anna jäähtyä.
5. Kokoa mansikka-raparperijälkiruoka-annokset laittamalla jälkiruokalautaselle raparperi-mansikkaseosta ja kaada valkosuklaakastiketta päälle. Ripottele vielä kaardemummaa annosten päälle koristeeksi.

Mansikka-raparperijälkiruoka on näin valmis. Herkuttelemaan!

Katso myös nämä