Ceviche ruotsalaisittain

Ceviche ruotsalaisittain

20 minuuttia
Ceviche ruotsalaisittain valmistuu katkaravuista ja mansikoista sekä saa kylkeensä myös hieman juustoa. Kokeile ruotsalaista versiota cevichestä!
https://www.arla.fi/reseptit/ceviche-ruotsalaisittain/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan ceviche ja käsittele ensiksi mansikat. Leikkaa mansikat puoliksi ja isommat mansikat neljään osaan. Laita mansikat kulhoon.
  • Keitä raastettu sitruunan kuori, sitruunamehu, sokeri, vesi ja chilihiutaleet pienessä kattilassa. Kaada liemi mansikoiden päälle ja siirrä sivuun odottamaan.
  • Kuutioi juusto, kuori katkaravut, viipaloi sipuli ja retiisit. Silppua tilli.
  • Laita kaikki ainekset sitruunamehun ja mansikoiden joukkoon kulhoon ja sekoita varovasti. Anna cevichen tekeytyä.
  • Annostele valmis ceviche kirkkaisiin annoslaseihin.
Valmis!

Ainekset

Tuoreita mansikoita
250 g
Sitruunankuorta ja mehu
Hienosokeria
2 rkl
Vettä
2 rkl
Chilihiutaleita
2 tl
Castello® Greve -juustoa
100 g
Kuorellisia katkarapuja
200 g
Kevätsipulia
2
Retiisejä
50 g
Tillinvarsia
2
Lisää herkullisia ideoita