Belgialaiset vohvelit

Belgialaiset vohvelit

Ihanat belgialaiset vohvelit hurmaavat jokaisen! Voit tarjoilla vohvelit osana brunssia, välipalana tai jälkiruokana. Tutustu reseptiin!

Tee näin:

  • Sulata voi kattilassa. Lisää maito ja vesi. Lämmitä 37C asteeseen.
  • Murenna ja lisää hiiva.
  • Erottele munien keltuaiset ja valkuaiset (säästä valkuaiset kulhossa) ja lisää keltuaiset, suola, sokeri, vaniljasokeri ja jauhot, sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  • Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää taikinaan nostellen.
  • Anna vohvelitaikinan kohota n. 20 min.
  • Kuumenna belgialainen vohvelirauta ja voitele rauta voilla.
  • Paista vohvelit.
  • Tarjoile tuoreiden marjojen ja jäätelön tai kermavaahdon kanssa.
Valmis!

Ainekset

Ainekset
125 g
3 dl
Vettä
1½ dl
Kananmunia
2
Hiiva
½
Suolaa
ripausta
Sokeria
¾ dl
Vehnäjauhoja
7 dl
Lisää herkullisia ideoita
Vohvelit
45 minuuttia
Vohvelit
(144)