Belgialaiset vohvelit

Belgialaiset vohvelit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Ihanat belgialaiset vohvelit hurmaavat jokaisen! Voit tarjoilla vohvelit osana brunssia, välipalana tai jälkiruokana. Tutustu reseptiin!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Ainekset

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

1. Sulata voi kattilassa. Lisää maito ja vesi. Lämmitä 37°:seen. Murenna ja lisää hiiva.

2. Erottele munien keltuaiset ja valkuaiset (säästä valkuaiset kulhossa) ja lisää keltuaiset, suola, sokeri, vaniljasokeri ja jauhot, sekoita tasaiseksi taikinaksi.

3. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää taikinaan nostellen. Anna vohvelitaikinan kohota n. 20 min.

4. Kuumenna belgialainen vohvelirauta ja voitele rauta voilla. Paista vohvelit. Tarjoile tuoreiden marjojen ja jäätelön tai kermavaahdon kanssa.