Beef Wellingtonin täyte voidaan valmistaa ja liha paistaa päivää ennen tarjoilua. Juuriselleripyree ja madeirakastike voidaan myös valmistaa ja lämmittää ennen tarjoilua.
Lehtitaikina
|
200 g |
---|---|
Naudan sisäfilee
|
500 g |
Suolaa
|
1 tl |
Mustapippuria
|
2 tl |
2 rkl | |
Kananmuna
|
1 |
Ankanmaksamoussea
|
50 g |
Suppilovahveroita
|
150 g |
---|---|
Metsäsieniä
|
150 g |
Tuoretta timjamia
|
½ ruukku |
Valkosipulinkynttä
|
2 |
2 rkl | |
Madeiraa
|
½ dl |
Suolaa ja mustapippuria
|
Juuriselleri
|
500 g |
---|---|
50 g | |
3 dl | |
Suolaa ja mustapippuria
|
Salottisipulia
|
2 |
---|---|
Madeiraa
|
2½ dl |
Vettä
|
2 dl |
Vasikkafondia
|
4 rkl |
Tomaattipyreetä
|
1 rkl |
Mustapippureita
|
10 |
Maissitärkkelystä
|
1 rkl |
100 g |