Avokadokeitto

Avokadokeitto

Pehmeän raikas avokadokeitto sopii alkuruoaksi!
Arvioi (1)

Minun arvosanani

Avokadokeitto

Pehmeän raikas avokadokeitto sopii alkuruoaksi!

Annoslukumäärä

Ohjeet

Pese purjo ja pilko se pieniksi paloiksi. Kuori valkosipulinkynnet ja hienonna silpuksi. Sulata voi kattilassa ja kuullota sipuleita siinä parisen minuuttia. Halkaise avokadot ja poista kivet. Koverra lusikalla hedelmälihat kuorista kattilaan, lisää limetin mehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää sekä vesi että liemikuutio. Anna kiehua muutaman minuutin ajan. Lisää joukkoon ranskankerma ja soseuta keitto tasaiseksi.

Vinkit

Tämän reseptin on meille suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.

Suositellut tuotteet