Appelsiini-chilikana

Appelsiini-chilikana

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Appelsiini-chilikana vie sinut syvälle aasialaisen makumaailman uumeniin. Tulinen ruoka antaa potkua päivään.

Ainekset

Annokset

Kastike

  • ½ appelsiinia
  • ½ limeä
  • 1 dl Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • ½ rkl vahvaa kanalientä
  • ½ tl soijakastiketta
  • ½ rkl hunajaa
  • ½ tl tulista chilikastiketta
  • sitruunamelissaa

Tee näin:

Tee näin:

Pese appelsiini ja lime ja kuori ne perunankuorimaveitsellä. Leikkaa kuori ohuiksi suikaleiksi. Purista hedelmien mehu. Kiehauta suikaloidut kuorenpalat, mehu, creme fraiche, kanaliemi, soijakastike, hunaja ja chilikastike kattilassa. Mausta broilerifileet oman maun mukaan suolalla ja ruskista ne molemmin puolin voissa paistinpannulla. Lisää ne kastikkeeseen. Kuumenna hiljalleen noin 10 minuuttia. Ripottele päälle sitruunamelissan lehtiä. Tarjoile paistettujen vihannesten kera.