Amerikkalainen omenapiirakka voidaan pakastaa, kun se on paistettu. Anna sen sulaa pakastamisen jälkeen ja lämmitä se. Voit myös pakastaa omenapiirakan, vaikka et olisi paistanut sitä. Anna sen tällöin sulaa keittiön pöydällä ja paista se sitten uunissa, kunnes omenapiirakka on kullanruskea ja rapea.
Jos amerikkalainen omenapiirakka tummenee uunissa liian nopeasti, voit peittää sen palalla alumiinifoliota.
175 g | |
Vehnäjauhoja
|
n. 5 dl |
Kananmuna
|
½ |
Vettä
|
1 rkl |
Happamia ja suuria omenoita
|
(n. 1 kg) 6 |
---|---|
Ruokosokeria
|
n. 1 dl |
Kanelia tai kardemummaa
|
1 tl |
Maissitärkkelystä
|
2 rkl |
Rusinoita
|
75 g |
Kylmää vettä
|
|
---|---|
Sokeria
|
2 tl |
2 dl |