AMERICAN STYLE LASAGNETTE

AMERICAN STYLE LASAGNETTE

Helppo ja herkullinen pasta-ateria uudenlaisella twistillä.
Arvioi (6)

Minun arvosanani

AMERICAN STYLE LASAGNETTE

Helppo ja herkullinen pasta-ateria uudenlaisella twistillä.

Reseptistä valmistuu 80 annosta

BOLOGNESE-KASTIKE:

  • 6 kg naudan paistijauhelihaa
  • 5 dl oliiviöljyä
  • 2 kg kypsiä tomaatteja
  • 1 kg kuorittua sipulia
  • 100 g valkosipulinkynttä
  • 1½ kg kuorittaua porkkana
  • 1 kg kuorittua juuriselleriä
  • 800 g tomaattipyreetä
  • 5 kg tomaattimurskaa
  • 10 l vettä
  • n. 75 g suolaa
  • n. 150 g sokeria
  • 20 g kuivattua oreganoa
  • 10 g mustapippuria

LASAGNETTEN KOKOAMISEEN:

Ohjeet

Pilko kaikki kasvikset vihannesleikkurilla karkealla raaste- tai suikaleterällä. Ruskista jauheliha ja kuullota kasvikset ja tomaattipyree. Lisää kaikki loput ainekset ja keitä, kunnes kastike on kunnolla hautunutta ja maukasta. Esikeitä pastaa suolatussa vedessä 3 minuuttia. Sekoita esikeitetty pasta ja bolognese keskenään. Jaa puolet pastaseoksesta neljään GN-vuokaan ja ripottele päälle puolet juustosta. Jaa loput pastasta vuokiin ja kuorruta lopulla juustolla. Kaada jokaiseen vuokaan 5 dl kermaa päälle. Paista 185 asteisessa uunissa n. 20 minuuttia, kunnes lasagnette on gratinoitunut kauniisti.

Suositellut tuotteet