Asetaldehydi jogurteissa – ja hedelmissä Asetaldehydi on luonnossa esiintyvä, hedelmien kypsymisessä tai käymisreaktiossa muodostuva ainesosa, joka on maultaan ja tuoksultaan hedelmäinen.
https://www.arla.fi/artikkelit/asetaldehydi-jogurteissa-ja-hedelmissa/
Vappupäivän paras vappubrunssi sopii tarjottavaksi kotona tai piknikillä. Kestosuosikkien lisäksi kokeile uusia ja moderneja reseptejä.
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/vappubrunssi/
Etsitkö ideoita pikkujoulun tarjoiluun? Meiltä löydät ihanat reseptit niin perinteisiin herkkuihin kuin uudenlaisiin tarjottaviin. Katso kaikki reseptit täältä!
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/pikkujoulut/
Iltapala Mitä tekisin iltapalaksi? Toisinaan iltapalaideat loppuvat kesken ja on vaikea keksiä, millaista iltapalaa sitä pyöräyttäisi. Paras iltapala on sellainen, joka on paitsi maistuva, mutta myös
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/iltapala/
Marjat Kotimaiset marjat ovat herkullinen ja monipuolinen osa suomalaista ruokakulttuuria. Marjoja, kuten mansikoita, mustikoita, vadelmia ja puolukoita löytyy runsaasti metsistä ja soilta – ja ne
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/marjat/
Pääsiäisen kasvisruoat ovat vaihtoehtoja perinteisille lammas- ja karitsaruoille. Tutustu resepteihin ja löydä suosikkisi raikkaista kasvisherkuista!
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/paasiaisen-kasvisruoat/
Budjettiruoka voi olla myös maistuvaa, etkä tarvitse muuta kuin hieman suunnitelmallisuutta ja luovuutta. Tutustu vinkkeihin ja resepteihin, joiden avulla budjettiruoka valmistuu käden käänteessä!
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/budjettiruoka/
Kääretorttu Kääretorttu on klassinen leivonnainen, joka herättää monissa mielikuvia perinteisestä leivonnasta ja herkullisesta mausta. Kääretorttu koostuu perinteisesti pehmeästä ja ilmavasta
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/kaaretorttu/
Omenareseptit Omena on monipuolinen hedelmä, joka kypsyy Suomessa syyskuusta lokakuuhun. Se sopii erinomaisesti ruoanlaittoon ja leivontaan tuoden makeutta, happamuutta ja raikkautta ihanalla
https://www.arla.fi/reseptit/kaikki-teemat/omenareseptit/
Korkittomuus säästää vuosittain yli 100 000 kiloa muovia. Lue lisää siitä, miksi et löydä korkkia litran purkeistamme!
https://www.arla.fi/artikkelit/korkiton-pakkaus-vahentaa-muovin-tarvetta/
Hävikin hallinta on tärkeä osa Arlan vastuullisuustyötä. Määrätietoinen työmme on tuonut myös tulosta. Vuonna 2018 hävikki väheni Sipoon meijerissämme peräti kolmanneksella.
https://www.arla.fi/artikkelit/arlan-havikkituotteet-yhteiseen-poytaan/
Välikummun maitotila hyödyntää aurinkoenergiaa Välikummun maitotilalla Ranualla on hyödynnetty aurinkoenergiaa kesästä 2018 lähtien. Tilan yrittäjät Jani Sääskilahti ja Katja Salmela ovat ratkaisuun
https://www.arla.fi/artikkelit/valikummun-maitotila-hyodyntaa-aurinkoenergiaa/