Työsuhde-edut

Hyvinvointi ja terveys

Haluamme Arlalla tukea henkilöstömme hyvinvointia ja jaksamista. Meillä Arlalla on omissa tiloissamme henkilöstön käytössä oma uima-allas, sauna sekä kuntosali. Saunatilan vuokraaminen on myös mahdollista.

Tiistaisin meillä on salibandyvuoro Ingman Areenalla klo 16-17, johon kaikki ovat tervetulleita pelaamaan. Omia välineitä ei ole pakko omistaa, vaan voit lainata mailan yritykseltämme.

Haluamme tukea myös henkilöstömme hyvinvointia vapaa-ajallakin, minkä takia henkilöstöllämme on mahdollisuus ladata Smartum-etua kahdesti vuodessa. Etu koskee yli 6 kuukauden pituisia kokoaikaisia työsuhteita.

Työterveydestämme vastaa Mehiläinen. Mehiläisen kautta työntekijämme voivat hyödyntää työterveyshoitajan, työterveyslääkärin, työpsykologin sekä työfysioterapeutin palveluita. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi, olemme panostaneet työterveydessä hyvinvointia ylläpitävään ja edistävään toimintaan. Tarjoamme työntekijöillemme ergonomiset ja turvalliset työvälineet.

Palkitseminen

Palkitsemiskäytännössämme haluamme palkita henkilöstöämme hyvästä työstä sekä tavoitteisiin pääsemisestä. Palkitsemme henkilöstömme kerran vuodessa palkisemisjärjestelmiemme mukaisesti.

Ura­mahdollisuudet, kouluttautu­minen ja kehittyminen

Meillä Arlalla halutaan kannustaa ihmisiä kehittymään ja oppimaan uutta. Laaja ymmärrys liiketoiminnastamme, oman roolin kehittäminen sekä osaamisen laajentaminen ja vastuun ottamin, auttavat meitä menemään eteenpäin sekä kehittämään omaa toimintaamme. Rohkaisemme myös työntekijöitämme urallaan ulkomaan työmahdollisuuksiin.

Henkilökunta­ravintola

Sipoossa toimii myös oma henkilöstöravintola, joka on suosittu myös alueen muiden yritysten sekä pelastushenkilökunnan keskuudessa. Työnantaja subventoi lounasta, joten maksat vain kulloinkin verottajan määrittelemän lounasedun verran.

#YKKÖSTIIMI

Suurin vahvuutemme on, että teemme asioita yhdessä. Olemme #YKKÖSTIIMI, jossa jokaisella on tärkeä oma roolinsa. Avaimet menestykseemme on henkilöstömme monipuolinen osaaminen, intohimomme parantaa tuotteitamme ja tekemistämme joka päivä sekä halumme olla elintarviketeollisuuden suunnannäyttäjä. Kaikessa tekemisessämme näkyy intohimomme ruokaan, innovatiivisuus sekä kestävä kehitys. Haluamme kannustaa henkilöstöämme kehittymään ja ottamaan haasteita vastaan, sekä antamaan heille mahdollisuuden kehittyä uralaan.