Arvomme ja visiomme

Arvomme ja visiomme näkyvät kaikessa toiminnassamme ja ne luovat meistä yhtenäisen Arla Foodsin.

Arvomme

Lead – Sense – Create näkyvät kaikessa mitä teemme ja sanomme. Siksi olemme sisällyttäneet ne päivittäiseen työhömme. Yhteisellä luonteella voimme saavuttaa tavoitteemme, joka on asetettu tehtävässämme, visiollamme ja strategiassamme. Mitä vahvempi yhteinen luonteemme, sitä paremmin tulemme tulemaan. Kyse on pyrkimyksestä korkeimpaan mahdolliseen potentiaaliin.

LEAD
Olemme energinen haastaja maitomarkkinassa ja näytämme suuntaa edelläkävijänä. Tartumme asiohin ja kannamme vastuuta työstämme. Haemme proaktiivisesti ratkaisuja huomatessamme epäkohtia.

SENSE
Havainnoimme mitä ympärillämme tapahtuu ja arvioimme muutosten vaikutusta toimintaamme. Olemme rehellisiä ja oikeudenmukaisia, ja kannamme vastuuta toiminnastamme. Näemme monimuotoisuuden voimavarana ja työyhteisöä vahvistavana tekijänä.

CREATE
Olemme luovia ja innovatiivisia kehittäessämme tuotteitamme ja liiketoimintaamme. Toiminnan jatkuvan parantaminen on meillä DNA:ssa. Yhdessä luomme työympäristön jossa on tilaa kehittymiselle ja uuden oppimiselle

Visiomme

Osa DNA:mme on, että pyrimme luomaan aina parempia tuotteita asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Haluamme olla muokkaamassa tulevaisuuden meijeriteollisuutta ja olla mukana kehittämässä huomisen trendejä.

Siksi kysymmekin iltseltämme joka päivä: Olemme ensimmäisiä? Olemmeko parhaita? Voimmeko haastaa itseämme vieläkin enemmän?