Vohvelit ja passionhedelmäsiirappia

Vohvelit ja passionhedelmäsiirappia

Vohvelit ovat herkullisia sellaisenaankin, mutta ihanan makea passionhedelmäsiirappi kruunaa tämän reseptin. Tarjoile vaikkapa aamiais- tai brunssipöydässä!

Tee näin:

  • Sulata voi ja anna jäähtyä.
  • Sekoita jauhot, leivinjauhe, suola ja sokeri kulhossa.
  • Vatkaa joukkoon maito, voi ja kananmunat ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  • Anna taikinan turvota hetki. Kuumenna sillä aikaa vohvelirauta.
  • Sivele vohveliraudalle hieman voita ennen ensimmäisen vohvelin paistamista.
  • Kaada pieni kauhallinen taikinaa kuumalle raudalle ja paista vohveleista kullanruskeita.
  • Puolita passionhedelmä ja kaavi siemenet kulhoon. Sekoita joukkoon siirappi.
  • Sekoita smetanaan vaniljasokeri ja sokeri.
  • Tarjoile vohvelit smetanan ja passionhedelmäsiirapin kera.
Valmis!

Ainekset

75 g
Vehnäjauhoja
4 dl
Leivinjauhetta
2 tl
Sokeria
2 rkl
4 dl
Kananmunia
2
Suolaa
ripausta
Passionhedelmäsiirappi
Passionhedelmää
3
Vaaleaa siirappia
1 dl
Tarjoiluun
Vaniljasokeria
½ tl
Sokeria
1 rkl
Lisää herkullisia ideoita