Vohvelit ja passionhedelmäsiirappia

Vohvelit ja passionhedelmäsiirappia

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Vohvelit ovat herkullisia sellaisenaankin, mutta ihanan makea passionhedelmäsiirappi kruunaa tämän reseptin. Tarjoile vaikkapa aamiais- tai brunssipöydässä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Passionhedelmäsiirappi

  • 3 passionhedelmää
  • 1 dl vaaleaa siirappia

Tarjoiluun

  • Arla Lempi Smetanaa
  • ½ tl vaniljasokeria
  • 1 rkl sokeria

Tee näin:

Tee näin:

1. Sulata voi ja anna jäähtyä.
2. Sekoita jauhot, leivinjauhe, suola ja sokeri kulhossa.
3. Vatkaa joukkoon maito, voi ja kananmunat ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota hetki.
4. Kuumenna sillä aikaa vohvelirauta. Sivele vohveliraudalle hieman voita ennen ensimmäisen vohvelin paistamista.
5. Kaada pieni kauhallinen taikinaa kuumalle raudalle ja paista vohveleista kullanruskeita.

6. Puolita passionhedelmä ja kaavi siemenet kulhoon.
7. Sekoita joukkoon siirappi.
8. Sekoita smetanaan vaniljasokeri ja sokeri.
Tarjoile vohvelit smetanan ja passionhedelmäsiirapin kera.

Lisää herkullisia ideoita