Vesimeloni-mansikkasalaatti

Vesimeloni-mansikkasalaatti

30 minuuttia
Raikas vesimeloni-mansikkasalaatti saa ripauksen suolaa salaattijuustosta ja sopii hyvin hellepäivän herkuksi. Kokeile reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/vesimeloni-mansikkasalaatti/

Tee näin:

Salaattikastike
  • Valmista salaatinkastike. Kuori valkosipuli ja murskaa pieneksi.
  • Sekoita öljy, limemehu, valkosipuli ja pippuri. Tarkista maku.
Vesimeloni-mansikkasalaatti
  • Perkaa mansikat ja leikkaa neljään osaan. Paloittele vesimeloni kolmioiksi ja leikkaa avokado ohuiksi paloiksi.
  • Sekoita mansikat, vesimeloni, avokado ja mintun lehdet suuressa salaattikulhossa. Lisää salaattijuusto päälle.
  • Lisää kastike vesimeloni-mansikkasalaatin päälle. Viimeistele vesimeloni-mansikkasalaatti seesaminsiemenillä ja tarjoile!
Valmis!

Ainekset

Vesimeloni-mansikkasalaatti
Mansikoita
400 g
Vesimelonia
400 g
Avokadoa (n. 200 g)
2
Tuoreita mintunlehtiä
1 dl
Apetina® Classic -kuutioita
200 g
Salaattikastike
Oliiviöljyä
1 rkl
Tuorepuristettua limettimehua
1 rkl
Pieni valkosipulinkynsi
1
Pippuria myllystä
Seesaminsiemeniä
1 rkl
Lisää herkullisia ideoita
Mansikkainen salaatti
30 minuuttia
Mansikkainen salaatti
(2)
Vesimelonisalaatti
15 minuuttia
Vesimelonisalaatti
(3)
Mansikka-juustosalaatti
15 minuuttia
Mansikka-juustosalaatti
(3)