Valkosuklaakakku
1 tunti 5 minuuttia
•
Kokeile tätä herkullista valkosuklaakakkua, joka vie kielen mennessään! Kakussa on tuoreita vadelmia, limeä, manteleita sekä ihanan rapea lehtitaikinapohja.
Tee näin:
Kakkupohja
Valkosuklaakakku
Koristelu
Ainekset
Kakkupohja
75 g | |
Vehnäjauhoja
|
(n. 1,5 dl) 100 g |
Tomusokeria
|
1½ rkl |
Vettä
|
1 tl |
Valkosuklaakakku
Kananmunia
|
3 |
---|---|
Sokeria
|
(n. 1,5 dl) 150 g |
100 g | |
1½ dl | |
Vehnäjauhoja
|
(n. 2 dl) 125 g |
Valkosuklaa pieninä palasina
|
150 g |
Karkeasti hienonnettuja manteleita
|
100 g |
Tuoreita vadelmia
|
125 g |
Limen kuorta (raastettuna)
|
2½ tl |
Limettimehua (tuorepuristettu)
|
2 rkl |
Tarjoiluun
50 g | |
Tomusokeri
|
3 rkl |
Limettimehua (tuorepuristettu)
|
1 rkl |
1 dl | |
Limen kuorta (hienoksi raastettuna)
|
2 tl |
Tuoreita vadelmia
|
100 g |