Sinisimpukoita
|
1 kg |
---|---|
Jokiravunpyrstöjä
|
170 g |
Kampasimpukkaa
|
8 |
Oliiviöljyä
|
2 rkl |
Sitruunan raastettu kuori ja mehu
|
1 |
---|---|
Valkosipulinkynttä
|
1 puserrettu |
Oliiviöljyä
|
3 rkl |
Hienonnettua persiljaa
|
2 rkl |
Suolaa
|
ripausta |
Salottisipuli
|
1 |
---|---|
Valkosipulinkynttä
|
2 |
Fenkolia hienonnettuna
|
30 g |
Oliiviöljyä
|
3 rkl |
Kuivaa valkoviiniä
|
3 dl |
Suolaa
|
½ tl |
Porkkanoita
|
300 g |
---|---|
Pieni pala appelsiinin kuorta
|
1 |
Appelsiinimehua
|
2 |
Sokeria
|
1 rkl |
1 rkl | |
Suolaa
|
Simpukkalientä (ks. yllä)
|
2 dl |
---|---|
1½ dl | |
Vahvaa hummerifondia
|
1½ rkl |
Appelsiinin raastettu kuori
|
½ |
Laakerinlehti
|
1 |
Timjamia
|
1 tl |
Sahramia
|
½ tl |
Tomaattisosetta
|
1 rkl |
½ dl | |
½ dl |